Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ματιές στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο


Ματιές στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2013!

 Νέα χρώματα, νέες τάσεις και συνδυασμοί χρωμάτων φέρνουν για το μακιγιάζ μας οι πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Φυσικά πάντα επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει και μας κολακεύει! 

90s Grunge: λίγο decadent και σκοτεινό. Δυο τρόποι για να το πετύχετε: είτε δίνοντας έμφαση στα μάτια με μια καφέ ή μαύρη κρεμώδη σκιά στο άνω και κάτω βλέφαρο, την οποία απλώνετε με τα δάχτυλα ακολουθώντας το σχήμα του ματιού σε όλες τις γωνίες και τις καμπύλες του σβήνοντας τις άκρες, είτε αφήνοντας εντελώς "γυμνά" τα μάτια και τονίζοντας τα χείλη με ένα vampy χρώμα όπως το μπορντό. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να αφήσετε τα μάγουλα χωρίς ρουζ ή να εφαρμόσετε πολύ ελαφρά χρώματα με κίτρινη βάση όπως το ροδακινί και το καφέ.
Λαμπερά χείλη: εάν οι μουντές αποχρώσεις του φθινοπώρου σας έχουν κουράσει, η φετινή τάση επιβάλλει πιο ζωντανά χρώματα στα χείλη, όπως το πορτοκαλί και το magenta σε ματ τελείωμα. Όπως πάντα κρατάμε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ουδέτερους γήινους τόνους.
Indigo μάτια: αυτή η απόχρωση του μπλε είναι το must έντονο χρώμα στα φθινοπωρινά μάτια. Χρησιμοποιήστε την ως σκιά, ως μολύβι ακόμα και στις βλεφαρίδες σας.
Το φθινοπωρινό κίτρινο: ένα διαφορετικό χρώμα στα νύχια που ξεφεύγει από τα κλασικά κίτρινα του καλοκαιριού και είναι περισσότερο μουσταρδί αλλά αρκετά έντονο για να ξεχωρίσει στα νύχια μας!
Matte νύχια: αυτό το τελείωμα δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στο χρώμα των νυχιών, χωρίς αντανακλάσεις δίνοντας ένα πιο σοφιστικέ αέρα.
Μεταλλικές υφές: ζωντανέψτε flat χρώματα όπως το μπεζ, το μαύρο και το καφέ επιλέγοντας σκιές με shimmer. Για να γίνουν πιο έντονες, εφαρμόστε με υγρό πινέλο. Φυσικά, κρατάμε το υπόλοιπο πρόσωπο matte.
Nude νύχια: με τόσο έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη, η πιο chic επιλογή είναι να τα συνδυάσετε με ένα αόρατο χρώμα στα νύχια! Επιλέξτε το σωστό χρώμα το οποίο πρέπει να δένει με αυτό της επιδερμίδας των χεριών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου