Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013


Πρώτη φιλική αναμέτρηση του Μαγνησιακού με τις νεοσύστατες Νηρηίδες. Διαβάστε την ανακοίνωση του προπονητή του Μαγνησιακού ενόψει του αγώνα

"Το Σάββατο 14/9 και ώρα 16:30, η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την αγωνιστική σεζόν 2013-14, αντιμετωπίζοντας τη νεοσύστατη ομάδα "Νηρηίδες Φθίας" Στυλίδας!!!

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι αθλήτριες του Συλλόγου συμπεριλαμβανομένων και των κοριτσιών της προαγωνιστικής ομάδας, που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενες με αντίστοιχο τμήμα της αντίπαλης ομάδας!

Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση των δυνατοτήτων της νέας ομάδας του Μαγνησιακού μετά την αποχώρηση(μεταγραφή, Πανελλήνιες) μερικών βασικών παικτριών (Γαγάρα, Παπασακελλαρίου Ε., Παπασακαλλαρίου Ζ. και πιθανόν κάποιων ακόμα), αλλά και την προσθήκη των νέων αποκτημάτων(Γκαραγκονούλη, Λιάγγα, Μπουντούρη, Κόκοβα), καθώς ακόμα και με την επιστροφή κοριτσιών (Μήτα, Βόγια, Τρόκε) που απείχαν για διάφορους λόγους (τραυματισμοί, Πανελλήνιες κ.λ.π.).

Η συγκέντρωση ορίζεται στις 13:45 στο γήπεδο του Μαγνησιακού, απ΄όπου θα γίνει και η αναχώρηση!!!"

Πηγή: www.magnisiakos-gynekon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου