Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις!


Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο!

Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο!

Ακόμα και αν αρνούμαστε να το παραδεχθούμε σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι και οδεύουμε προς το φθινόπωρο. Φυσικά καμία δε θέλει να αποχωριστεί τα χαριτωμένα πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ του καλοκαιριού αλλά σας έχουμε καλά νέα! Δε χρειάζεται να το κάνετε! Τουλάχιστον μέχρι να πιάσουν τα κρύα μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε! Μάθετε πώς μπορείτε να τα φορέσετε!

Ένα λεπτό μαύρο καλσόν. Είναι το must have κομμάτι που χρειάζεστε για αυτό το μεταβατικό στάδιο. Μπορείτε να το φορέσετε με όλα τα καλοκαιρινά κομμάτια όπως με φούστες, φορέματα, σορτσάκια απλά θα πρέπει να είναι σε πιο σκούρα χρώματα. Μια εναλλακτική λύση είναι επίσης το κολάν, το οποία συνδυάζεται τέλεια με mini φορεματάκια και φούστες.
Συνδυάστε τα καλοκαιρινά χρώματα με πιο σκούρα. Συνεχίστε να φοράτε τα αγαπημένα σας φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού απλά συνδυάστε τα με πιο ζεστά όπως το καφέ, το κόκκινο και το μουσταρδί. Επίσης, ιδανικά συνδυάστε τα με animal prints.
Φουλάρια. Ένα φουλάρι είναι ό,τι χρειάζεστε για αυτή τη σεζόν καθώς μπορεί να ανανεώσει κάθε outfit. Επιλέξτε ένα μακρύ και φαρδύ το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως σάλι πάνω από το κοντομάνικο t-shirt σας.
H cardigan ζακέτα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από το sundress, το maxi φόρεμα, το t-shirt και να σας προσφέρει τη ζεστασιά που χρειάζεστε αλλά και μία κομψή εμφάνιση. Μπορείτε να τη φορέσετε ανοικτή ή για πιο θηλυκή εμφάνιση να προσθέστε μία φαρδιά ζώνη.
Το maxi φόρεμα το φθινόπωρο
Το αγαπημένο σας maxi φόρεμα μπορεί να σας χαρίσει τις πιο στυλάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις αρκεί να το συνδυάσετε σωστά με τα κατάλληλα κομμάτια. Πρώτα από όλα χρειάζεστε μία καπαρντίνα και δεύτερον ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Τέλος, χρειάζεστε ένα εντυπωσιακό clutch και ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια.
Το denim σορτσάκι
To στρατιωτικό στυλ είναι η απόλυτη τάση, για αυτό σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα military parka. Φορέστε το με το denim σορτσάκι σας, ένα καλσόν με σχέδια, ένα λευκό tshirt κι από κάτω ένα ζευγάρι αρβυλάκια. Ένα εντυπωσιακό κολιέ θα ολοκληρώσει άψογα το στυλάτο look σας.
Το καλοκαιρινό φόρεμα
Το αγαπημένο καλοκαιρινό σας φόρεμα μπορεί να φορεθεί και το φθινόπωρο αρκεί να το συνδυάσετε με ένα μαύρο καλσόν, ένα blazer σακάκι και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό outfit κατάλληλο και για το γραφείο. Ολοκληρώστε το look με μια μεγάλη μαύρη τσάντα και ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.  

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου